Categories
Leapsa

Skincare Tag

Am găsit leapșa Skincare pe blogul Loredanei și am zis să o preiau și eu, că mi-a plăcut. Mai am una de onorat, nu am uitat, dar pentru aia trebuie să fac niscaiva poze.

1. Descrie in cateva cuvinte rutina ta de ingrijire

Dimineața îmi șterg fața cu apă micelară Nivea iar apoi aplic o cremă Gerovital. Cea antirid, pe care am cumpărat-o pentru efectul de hrănire. Seara, după demachiere, îmi place să-mi masez fața cu puțin ulei în loc de cremă. Am acasă o mini colecție de uleiuri ce crește de la un salariu la altul: argan, cocos, migdale dulci, măsline și susan.

Îmi fac măcar o dată pe săptămână o mască, pentru exfoliere foarte blândă: cu miere, ciocolată, argilă, parafină, aspirină…depinde ce mă inspiră.

2. Ce tip de piele ai?

Am ten mixt, însă din cauza dermatitei seboreice uneori mă strânge pielea. Trebuie să am mare grijă.

3. Cel mai bun produs impotriva cosurilor?

Aspirina. Vă jur!

4. Servetele demachiante – Da sau nu?

Nu. Prefer apa micelară

5. Toner – Da sau nu?

Nu. Am înțeles că apa micelară îndeplinește și acest rol. Așa că folosesc un produs în loc de două.

6. Produse high-end de ingrijire a pielii sau produse high-end de machiaj?

Produse high end pentru îngrijire. Mă machiez destul de rar. În plus, consider că cea mai bună bază de masaj este o piele sănătoasă.

7. Care este cel mai neobisnuit produs de ingrijire al pielii pe care l-ai incercat?

Eu folosesc drept mască aproape orice ingrdient comestibil care-mi pică sub ochi. Așa că noțiunea de „neobișnuit” este puțin relativă pentru mine. Am folosit bicarbonat de sodiu (never again!!!), miere, ciocolată, gălbenuș de ou, vitamina C, tot felul de uleiuri, mălai, banană, zaț de cafea, ghimbir, aspirină. Nici nu mai țin minte câte am pus pe față.

8. Esti intr-o farmacie si cumperi un singur produs – Ce este?

Ulei de cocos. Îl folosesc la o grămadă de chestii.

9. Spune-ne sfatul tau de top pentru ingrijirea pielii

Demachierea este esențială. Nu uitați să vă demachiați. Și apoi, folosiți produse naturale, făcute în casă, pe cât posibil. Să vedeți cu ochii voștri ce puneți acolo. În afară de loțiunea micelară și de crema de zi, eu pun pe față numai produse de îngrijire făcute de mine: măști, amestecuri de uleiuri. În felul ăsta, dacă mă trezesc cu vreun efect nedorit, îmi dau seama ușor de la ce este. Și-n plus, știu ce am pus acolo iar asta îmi dă un sentiment de siguranță.

 

3 replies on “Skincare Tag”

hey! ma bucur ca ai preluat leapsa vazuta la mine! Si iti multumesc! 🙂
Este foarte bine ca folosesi produse pe care le gasesti prin casa…felicitari! Eu sunt cam lenesa, trebuie sa recunosc…si comoda!
Ciocolata pentru ce ai folosit si cum?

Pupici

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *