Categories
Eveniment

M-am înscris la Crosul IOR 51

M-am înscris la Crosul IOR 51. Să nu mă întrebați ce a fost în capul meu, că nu am idee. Eu nu am alergat nici măcar pentru proba la sport de la Bac. Am dat geogra să scap de „corvoada” sportului. Nu am alergat niciodată la o asemenea manifestare, nu sunt genul care aleargă seara în parc. Când este vreme frumoasă, îmi place să merg pe jos până la birou și înapoi. Dar cam atât.

IORCrosul IOR 51 este organizat de Centrul Cultural Casa Artelor Sector 3 (CCCA) si Primaria Sectorului 3, de care am mai fost alături și de 8 martie. Sunt niște oameni tare faini, care promovează și încurajează ideea de comunitate. Vor să readucă împreună oamenii, la fel de fel de activități, fie ele culturale sau artistice.  

Săptămâna trecută m-a luat Mădă pe sus, că hai la Cross, că nu trebuie musai să alerg distanța aia, important este să termin. Și mi-am spus că, la o adică, fata are dreptate. Nu am participat niciodată la așa ceva. O experiență nouă este oricum binevenită oricând. Și apoi, mereu mi-am dorit de alerg așa, de dragul de a o face, un crosuleț din ăsta de copii. Dacă s-a ivit ocazia…de ce nu?

Așa că am pus mâna și m-am înscris, duminică am văzut că mi-a venit și confirmarea, iar acum stau cu fișa de înscriere/ declarație pe proprie răspundere și cu o hartă a traseului printată pe birou.

De pregătit nu m-am pregătit. Am ieșit aseară cu Mădălina în parc, după ce dimineața donasem sânge și revenisem la birou și după 4 litri de apă luați la bord. Am mers mai mult, n-am prea alergat și am obosit repejor. Până acum nu am mai alergat după donare, deci nu prea știu în cât timp o să-mi revină suflul cum trebuie.

Dar sunt optimistă. Nu am de gând să alerg cei 2 km, dacă nu mă țin plămânii. Am să-i merg așa, mai alert. Important este să termin. La fel de important este faptul că fac asta pentru prima dată și vreau să fac tot ce ține de mine ca să-mi asigur o amintire frumoasă. Sper doar să nu mă plouă prea tare.

One reply on “M-am înscris la Crosul IOR 51”

Leave a Reply

Your email address will not be published.