Categories
Corlicisime

Vineri ne vedem la Digital Divas 2016

IMG_20150527_173707Aflat la a cincea ediție, Digital Divas este singurul eveniment dedicat femeilor active în Social Media în domenii legate de fashion, frumusețe și stil de viață.  Evenimentul își propune să încurajeze și să premieze conținutul de calitate din această nișă online.

Evenimentul se va desfășura în două etape: conferințele și gala.

Conferințele:

Ca de obicei, cele 3 sesiuni își promit să aducă celor prezenți cele mai noi informații și trenduri din domeniu. Cred că anul ăsta preferata mea va fi sesiunea 2, pentru că mă aflu printre cei care cred că online și offline sunt două fețe ale aceleiași comunități Social Media. Acestea se completează între ele. Deși poți face parte doar din una, ideal este să le stăpânești cât de cât pe amândouă, dacă-ți place domeniul cât de cât.

14.00 – 15.15 SESIUNEA 1
Fețele conținutului digital
16.00 – 17.30 SESIUNEA 2
Contrastele ce se atrag:  Offline+Online
18.00 – 19.00 SESIUNEA 3
Peste 5 ani  – Trenduri & Previziuni
Gala Digital Divas – 19:00- 21:30 – pentru al patrulea an consecutiv, vor fi anunțate cele mai bune proiecte ale acestei comunități dedicate modei și frumuseții. Oltenii noștri participă
Vorbitorii acestei ediții vor fi, ca până acum, din diverse domenii asociate acestei comunități: comunicare, PR, fashion, Social Media, blogging. Mă bucur că printre ei se numără Andreea Esca, Răzvan Exarhu ( este mereu o plăcere să-l ascult) și Ana Morodan (despre care am mai povestit).
digital-divas-speakers
Eu voi face act de prezență acolo, pentru al doilea an consecutiv. Am învățat că dincolo de partea „glamour” a multor dintre fete există un brand construit cu grijă de fete care au învățat de-a lungul timpului să se prezinte și să-și folosească atuurile.
Țin să vă măturisesc faptul că nici măcar în urma evenimentului de anul trecut nu mi s-a deschis mintea în privința modei. Genul ăla de modă excentrică, în numele căreia porți chestii ce aduc a cort de nuntă pe post de rochie și ești considerată trendsetter. Sau îți lipești papițoaie pe cojocul în 5 culori cu 6 nuanțe și devii o revelație. Nu mă aștept să înțeleg treaba anul ăsta.
Dar, ca și anul trecut, mă aștept să învăț de la ele cum să-mi „pilesc” imaginea, să arăt ca o lady și să mă promovez ca una.

Leave a Reply

Your email address will not be published.