Categories
Corlicisime

Rochița neagră

rochita_neagraVi se întâmplă vreodată să trebuiască să mergeți la o petrecere sau la un eveniment și să aveți senzația că nu aveți ce rochie să purtați, deși dulapul este doldora? Și mie. Am trăit multă vreme cu impresia că nu am să fiu niciodată așa. Însă mă amăgeam. Am crescut, mi-am cumpărat câteva hăinuțe „de ocazie” și odată cu ele a apărut dilema.

Și chestia asta mă oftică maxim. Aflu că trebuie să merg la un eveniment, mă gandesc la o ținută, forez în șifonier după ea, am grijă să fie spălată și calcată iar cu o zi înainte mi se pare că nu se mai potrivește. Ba că mă pregătisem de cald și e frig, ba că nu m-aș mai îmbrăca așa elegant, ba am un accesoriu nou ce trebuie MUSAI purtat în ziua aia, dar vai, nu merge la ținută. Sunt campioană la găsit de scuze viteză. 
Tocmai de aia am încercat în ultima vreme să-mi cumpăr rochii de seară diferite, însă urmărind un tipar de stil, dacă-i pot spune așa. Prefer de obicei negru, pentru că este foarte ușor de purtat și asortat. Și este și foarte elegant. Eu, una, am 4 modele. Una din dantelă, pe care am purtat-o și anul trecut la Digital Divas, una cu inserții aurii, una fără umeri și una din volănașe.  Cred că rochița neagră este esențială în garderoba oricărei fete sau femei, pentru că te scoate rapid din impas.

Uite de exemplu, anul ăsta, la petrecerea de Crăciun a firmei, urma să port o bluză cu spate transparent, din dantelă și o fustă. În timp ce mă pregăteam, nu știu ce am făcut, ce nu am făcut, că am pătat bluza. Fiind gri, degeaba am încercat eu să o spăl repede și să o usuc. Materialul fiind fin, rămâneau dâre de apă sau detergent la uscare. Și timp să o curăț în întregime nu aveam de nici o culoare. Așa că am deschis larg șifonierul și am luat rochița neagră. A mers unsă la pantofi. Având puțin auriu, s-a potrivit la tema Crăciunului. Dezgolea picioarele cât să lase puțină piele la vedere fără să fie indecentă. Iar faptul că avea mâneci făcea din ea rochia ideală pentru o petrecere de iarnă.

Un model pe care nu am apucat să îl port până acum și mi-e ciudă sinceră să fiu, este rochița fără umeri. Îmi place cum cade pe corp, are o formă foarte frumoasă, dar o ia la vale și fără bretele aplicare, nu se poate sta jos în frumusețea aia. Așa că am să-i fac un upgrade și am să o port cu prima ocazie.

Un model pe care mi-l doresc (pentru cei care nu știu ziua mea este pe 7 octombrie :P) este rochița cu franjuri. Am văzut-o prima dată într-un clip al Martei Sanchez și al lui Carlos Baute, apoi cred că a purtat Loredana Groza așa ceva pe la vreun Protevelion. Cert este că m-am îndrăgostit de felul în care urmărește fluent fiecare mișcare a corpului. Dacă aș fi văzut-o în magazin aș fi crezut că arată ca un ciucurel, sincer.

rochie-scurta-de-petrecere-wave

Dar așa, știind cum vine, mi se pare fermecătoare. Modelul din poză este găsit aici. Mi-a plăcut combinația de negru și fuchsia. Fuchsia cred că-i ăla :D. Cert este că-mi place culoarea și felul în care arată pe rochiță. Nu mă pasionează neapărat contrastul dintre mânecă și umărul gol, dar nu m-ar deranja să o modific, din moment ce-mi plac toate celelalte detalii. Cred că ar fi o completare perfectă la micuța mea colecție. Și cu siguranță aș căuta evenimente, numai să am unde să o îmbrac.

Vouă ce obiect vestimentar vi se pare obligatoriu?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *