Categories
Corlicisime

Mai sunt doar 9 zile până la #FoodBloggers16

Săptămâna viitoare, pe 24 iunie, voi ajunge la #FoodBloggers16, la JW Marriott Grand Hotel. Asta este a doua ediție la care ajung. Am fost și vara trecută. Nu cred că mai trebuie să vă spun că mi-a plăcut la maxim. Ar fi trebuit să ajung și la ediția de iarnă, dar nu a fost să fie. Mi-am promis totuși să nu ratez edițiile următoare.food bloggers

Voi fi acolo în calitate de Blogger Ambasador. Am decis să mai merg pentru că la ediția trecută am descoperit oameni foarte pasionați de culinar, interesați să investească în domeniu, să colaboreze cu producători autohtoni. Interesați de proveniența și calitatea ingredientelor.

După cum se observă și din lista vorbitorilor care vor fi prezenți la conferințe, evenimentul se adresează bloggerilor, jurnaliștilor culinari, fotografilor, brandurilor și specialiștilor din industrie.

Și pentru asta vreau să merg iarăși. Cred că bloggerii culinari au puterea de a educa gusturile, de a convige cititorii să-și facă timp să gătească pentru familie din când în când. Cred că putem învăța de la ei să ne alegem ingredientele și să ne formăm obiceiuri alimentare ceva mai sănătoase.

vorbitori

Programul s-a afișat deja și arată cam așa:

10:00 – 11:30 – SESIUNEA I – WORKING WITH BRANDS
10.30 – 11.30 – SEMINAR SPECIAL CE SE DESFAȘOARĂ ÎN PARALEL CU SESIUNEA I – MEET THE CHEF
11:30 – 12:00 – pauză de cafea
12:00 – 13:30 – SESIUNEA II – CHEFS TALKS

13:30 – 14:30 – pauză de prânz

14:30 – 16:00 – SESIUNEA III – FOOD BLOGGING TRENDS

16:00 – 16:30 – pauză de cafea

16:30 – 18:00 – SESIUNEA IV -STARTING A BUSINESS

Dacă vreți să participați la conferință, vă puteți înscrie aici, până pe 20 iunie. Eu cred că merită. Anul trecut am avut surprize foarte drăguțe. Doi dintre cei mai cunoscuți chefi din România, Foa și Florin Dumitrescu, au gătit pentru noi „live”, am descoperit câteva produse foarte interesante, printre care cele de la Shan`Shi, am cunoscut mulți oameni faini.  De altfel, eu, una, abia aștept tradiționala poză cu olteni.

După cum vedeți, motive pentru care să veniți la eveniment sunt destule. Așa că sper să ne vedem pe acolo.

Later Edit: dacă nu veți fi acolo mâine, puteți urmări evenimentul chiar aici, pe blog, live.

2 replies on “Mai sunt doar 9 zile până la #FoodBloggers16”

Leave a Reply

Your email address will not be published.