Categories
Mă inspiră

Şi tu iubeşti să citeşti! | Biblioteca din Sun Plaza

De vreo 3 ani și ceva am foarte des drum prin Sun Plaza. Dacă aveți vreodată nevoie de ceva și sunteți nevoite să cumpărați din Sun, sunt omul vostru. Știu exact ce găsești și unde. Așa că nu aveam cum să ratez colțul de lectură!

Am ochit biblioteca luni, când ieșeam din mall. Dar eram pe grabă și nu am putut să mă opresc pentru a studia de aproape fenomenul. Așa că m-am documentat acasă și am revenit a doua zi. si-tu-iubesti-sa-citestiAm aflat că proiectul se desfășoară între 9 și 31 Iulie, timp în care puteți merge la raft cu o carte veche, luând un alt titlu la schimb. Sau puteți lăsa pur și simplu o donație. Intrarea este gratuită, puteți merge oricând. În weekenduri, persoane publice, jurnaliști, bloggeri și clienți Sun Plaza vor veni să citească pentru copii și chiar pentru adulți sau să discute despre cărți cu cei prezenți.

Este un loc foarte liniștit, în culori pastelate, față în față cu Douglas. Pășești acolo și te desprinzi de cotidian. Au un scaun de citit foarte comod, câteva fotolii „gogoașă” cum le spun eu și vreo două băncuțe. Pe rafturi sunt cărți mai noi și mai vechi, unele aduse cu ajutorul partenerilor din proiect, Adevărul, Gazeta Sporturilor, Cora și Librarium, altele donate sau aduse la schimb de cititori în trecere.

Oricine vrea să petreacă o oră în compania copiilor sau adulților iubitori de cărți se poate înscrie online pentru lecturi publice cu un e-mail marketing@sun-plaza.ro .

Până acum, programul arată cam așa:

16 Iulie – 11:00 Dana Nălbaru

16 Iulie – 16:00 Dana Dobrescu

16 Iulie – 16:30 Ana Maria Tătucu

16 Iulie – 17:00 Gabriela Maalouf 

16 Iulie – 17:15 Mihaela Danciu

16 Iulie – 17:30 Emilia Ilie 

16 Iulie – 18:00 Robert Diaconeasa

16 Iulie – 18:30 Ioana Marinescu

16 Iulie – 19:00 Lavinia Peter

23 Iulie – Daniela Nane

30 Iulie – Marian Râlea

30 Iulie – 17:00 – Mihai Găinușă

Programul complet este disponibil aici.

Este un loc pe care merită să-l vizitați dacă aveți drum în zonă. Și îmi place că ideea a venit unul mall atât de mic. Chiar sunt mândră de inițiativele celor de la Sun. Sper să mai aducă și Caravana Mobilă a Centrului de Transfuzii, cât de curând. La finalul campaniei, cărțile vor fi donate unor micuți mai puțin norocoși.

#sunplaza #carti #bibliotecasunplaza #situiubestisacitesti

A photo posted by alucianna.ro (@lucianacorlan) on

6 replies on “Şi tu iubeşti să citeşti! | Biblioteca din Sun Plaza”

Buna! Ne bucuram ca ti-a placut in biblioteca noastra si te asteptam cu drag de fiecare data cand vrei sa te desprinzi un pic de cotidian. In plus, avem inca o veste buna: in septembrie organizam din nou campania de donare de sange cu ajutorul celor de la React. Week-end frumos! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *