Categories
Eveniment Muzica

Garou vine la București pe 31 Octombrie

Zilele trecute am aflat că pe 31 octombrie Garou revine la București, la Sala Palatului, pentru concertul Fly me to the Moon. Eu, una, m-am îndrăgostit de vocea cântărețului ascultând pe repeat Notre Dame de Paris. Așa că atunci când a venit prima dată la noi, în aprilie, mi-am dorit foarte tare să merg să-l văd live. Dar am ratat biletele la mustață. Și de atunci am tot sperat să revină.

Ei bine, am avut noroc. Garou revine. Am aflat săptămâna trecută și am cumpărat bilet în secunda doi. Nu de alta, dar am vrut să fiu sigură că nu mai ratez. Chiar am regretat că nu am putut merge data trecută. Este una dintre dorințele de pe lista mea să-l văd live.garou-fly-me-to-the-moon

Povestea a început în urmă cu vreun an și ceva, când pe Antena se difuza Dansând printre stele. Bogdan Boanță și Alina Pușcaș dansau gypsy sau cum se numea genul pe ceva cu Esmeralda. M-am îndrăgostit de cântec și l-am căutat mult și bine. Am dat, prin căutări, de Belle. Iar de la acea piesă am început să ascult Notre Dame de Paris cu totul și am găsit, într-un final, Dance ma Esmeralda, piesa mult căutată.

Cu timpul, vocea a început să-mi pară cunoscută și mi-am dat seama că omul este parte din juriul The Voice Franța, emisiune pe care o urmăream cu nesaț pe YouTube, pentru că-mi plăceau jurații. Nu-l recunoscusem inițial pe Garou, din cauza machiajului.

Și așa, încetinel, am început eu să-l ascult măcar la câteva zile. Îmi place foarte tare timbrul lui, îmi place energia pe care o emană. Cred că are foarte mult talent și transmite multe publicului. Așa că pe 31 octombrie mă aștept la o seară de Halloween plină de energie și la un concert pe care nu o să-l uit foaaarte multă vreme. Mai multe informații despre cântăreț puteți citi pe site-ul Mediafax.

Nu sunt eu foarte mare fan, așa că am luat bilete mai în spate, să protejez portofelul și să las fanii înrăiți să se bucure de rândurile din față. Am „survolat” mai multe site-uri de bilete înainte să fac achiziția, pentru că voiam locuri din cele ieftine, la 100 RON, dar să am vizibilitate OK, că-s mică. Vă las link spre Vreau Bilet, pentru că am remarcat că acolo „paleta” de locuri libere pare mai largă. Biletele cu preţuri de 350 lei – Golden VIP, VIP-320 lei, Categoria 1-260 lei, Categoria 2-200 lei, Categoria 3-130 lei şi Categoria 4-100 lei pot fi procurate de pe www.vreaubilet.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published.