Categories
Ce scriu alții

Ce scriu alții – 8

ce-scriu-altiiAstăzi vorbim din nou despre ce scriu alții. Nu am știut niciodată ce să spun în deschiderea acestei categorii. Sper doar să vă placă articolele următoare la fel de mult cum îmi plac mie. Așa că. fără alte prezentări, cam asta am găsit pe net în ultimele zile.

Adi spune despre decizia numită viață.

Adriana dă startul operațiunii #numaifumez . Să-i ținem pumnii!

Andra Zaharia îți spune de ce să-ți faci concediul în România. Are poze la care te uiți cu bale, trasee și tot tacâmul.

Andreea ne vorbește despre primele joburi.

Blogul unei cinefile ne povestește despre Sully, un film nou, cu Tom Hanks, pentru care eu deja salivez.

Am deschis Caietul Cristinei și am citit despre 3 metode pentru a reduce stresul care cică ar funcționa inclusiv în zilele de luni! Și dacă tot dați pe acolo, poate participați la concurs.

Claudia începe un nou proiect, numit Zero Waste, prin care încearcă să producă mai puține deșeuri și să folosească mai creativ ceea ce are deja, evitând achiziții inutile. Așteptăm să ne povestească cum merge treaba. Mi se pare o inițiativă demnă de lăudat.

Ioana a scăpat la dulciuri, unele mai sănătoase, altele mai puțin. Ne povestește concluzii aici.

Pe Cariere Online am citit despre 5 obiceiuri productive care pot fi, de fapt, o pierdere de vreme.

Pe Digital Synopsys am găsit o colecție de reclame care surprind prin creativitate și istețime. Multe m-au făcut să zâmbesc și am zis că TREBUIE să le vedeți. Tot acolo am găsit niște postere amuzante create de un designer, cu citate ale unui client dificil.

Pe Instagramology am găsit un articol foarte util despre Instagram for Bussiness. Este scris de Irina, pe care acum am descoperit-o. Pe blogul ei am dat de un alt articol despre „Insta”: Do`s and Don`ts.

La  Silkweb am găsit 15 Plugin-uri WordPress recomandate pentru blog. Am cred că 5 de pe acolo instalate, dar parcă e cazul să fac curat și să încerc ceva nou. Tot ei au un articol despre cum să faci SEO cu rezultate rapide și ceva articol interesant despre bounce rate.

 

Hai că aveți ce citi o vreme, nu credeți? Sper să vă fie utile articolele. Aștept păreri.

Share

5 replies on “Ce scriu alții – 8”

Leave a Reply

Your email address will not be published.