Categories
Teatru și Filme

De concursul Doua Lozuri ați aflat?

 

daciavintageDragoș Bucur, Dorian Boguță și Alexandru Papadopol  stabilesc o premieră în România, oferind cadou o Dacia 1300, la fel ca cea folosită în comedia Două Lozuri.  Filmul spune povestea comică a trei bărbați dintr-un orășel de provincie care câștigă marele premiu la loto. Curând ăși dau seama că biletul câștigător nu mai e de găsit. Așa că cei trei sunt nevoiți să pornească într-o călătorie ca să-l recupereze. Inspirat de nuvela lui I. L. Caragiale, “Două Loturi”, filmul a fost lansat în cinematografele din toată țara începând cu 7 octombrie. Este produs de Actoriedefilm.ro și distribuit de Ro Image 2000.

Concursul prin care poți câștiga mașina este organizat în parteneriat cu Groupama și a început pe 7 octombrie, odata cu intrarea filmului în cinematografe. Ține până pe 4 noiembrie 2016. Tot ce trebuie să faci pentru a participa este să mergi la film iar apoi să te înscrii pe pagina www.doualozuri.ro și să păstrezi biletul care atestă că ai văzut Două Lozuri la cinema.

Mașina aleasă pentru concurs este în plin proces de recondiționare, așa că o vor scoate «ca nouă» din atelierul Custom Cars. Nostalgicii Dacia 1300 au șansa să urmarească transformarea mașinii într-un miniserial cu Bucur, Papadopol și Boguță, care poate fi urmărit pe pagina de Facebook a filmului .

Pe lângă premiul cel mare, Dacia 1300, cei înscriși pot câștiga o asigurare CASCO Gradual oferită de Groupama, o ieșire la masă cu Dragos Bucur, Dorian Boguță și Alexandru Papadopol, precum și produse promoționale oferite de Două Lozuri și Custom Cars.

Extragerea câștigătorilor va avea loc pe data de 15 noiembrie 2016. Așadar, avem timp berechet să mergem la film și să ne înscriem. Mai multe detalii și regulamentul pe www.doualozuri.ro .

Leave a Reply

Your email address will not be published.