Categories
Teatru și Filme

Trolls – în cinematografe din 4 noiembrie

Cei de la Odeon Film m-au invitat la avanpremiera pentru România a filmului ”Trolls”, care va intra în cinematografe de pe 4 noiembrie.

Filmul ne arată cum prințesa trolilor Poppy (Anna Kendrick EN, Cătălina Chirțan RO) și morocănosul comunității, Branch (Justin Timberlake EN, George Papagheorghe RO), alcătuiesc o pereche neobișnuită de Troli, care trebuie să își salveze prietenii din ghearele Bergenilor. Cum aceștia puteau fi fericiți numai mâncând un troll, eroii noștri trebuie să se grăbească. În misiunea lor au un ajutor mai puțin obișnuit în persoana lui Bridget (Zooey Deschanel EN, Lucia Dumitrescu RO), servitoarea prințului Bergen. Împreună, aceștia învață că fericirea este ceva dincolo de mâncare, cântecele sau ore fixe pentru îmbrățișări.trolls

Am descoperit mergând la filmul acesta o lume pe care o uitasem de ceva timp. O lume cu ființe mici, gălăgioase, cu burtică, ce locuiesc printre floricele, care-și petrec viațile cântând și îmbrățișând. Trolii sunt enervant de zâmbăreți și optimiști, așa că la început înțelegi de ce este Brunch morocănos mai mereu.

Ca adult, trebuie să intri în mintea copilului, apoi în sala de cinema. Asta pentru că glumele și unele întâmplări sunt de-a dreptul copilăroase și te pot face să dai ochii peste cap. Însă pentru un copilaș de câțiva anișori pot fi foarte amuzante.

M-au impresionat plăcut vocile celor care au dublat. Bridget și Brunch cântă FOARTE frumos, iar unele cântece mi s-au părut chiar mai bune decât variantele în engleză (am ascultat coloana sonoră originală pe Zonga).

Sunt foarte curioasă totuși să văd Trolls și în limba engleză. Distribuția abundă în nume sonore în lumea filmului – Anna Kendrick, Justin Timberlake, Zooey Deschanel, Russel Brand, Gwen Stefani sunt doar câteva exemple. Și sunt sigură că vocile lor aduc un mare plus animației. Abia aștept să văd dacă am sau nu dreptate. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.