Marți, 13 decembrie, la Radisson Blu Hotel, are loc o nouă ediție Food Bloggers. Ce îmi place mie foarte mult la evenimentul ăsta este faptul că aduce la un loc oameni care sunt foarte buni în domenii care par diferite: blogging, bucătărie și jurnalism. Toate sunt explicate pe înțelesul tuturor, așa că dacă ești pasionat de jurnalism vei înțelege partea culinară și invers.
Demonstrațiile de gătit sunt mereu foarte interesante și te fac să crezi că și tu ai putea găti toate minunățiile alea acasă. Văzută prin ochii bloggerilor culinari, bucătăria devine un teritoriu parcă ceva mai ușor de cucerit. Și prind curaj eu, aia care știu să gătesc masa de sărbători cât să nu-mi pun familia în pragul intoxicației alimentare. Dintr-o dată, parcă mă simt așa…mai încrezătoare. Îmi trece imediat ce ard primul chec, fiți pe pace!
Țin minte că prima dată când am mers, mă așteptam ca sesiunile și conferințe să fie foarte specializate pe partea asta de culinar, însă cunoștințele căpătate pe acolo s-au dovedit destul de utile chiar și pentru blogulețul meu, care, nu știu dacă ați văzut, nu prea le are cu bucătăreala.
- LIVIU LAMBRINO – CHEF
- ANCA LUNGUPrintesa Polonic
- SMARANDA VORNICU SHALITBlogger, smarandavornicu.ro
- NICOLLE BIRTABlogger, bistromargot.ro
- ALINA SINBlogger, Taste of Sin
- MADALIN SIMIONBlogger, Wine and Knives
- JOSEPH HADADChef, Joseph Restaurant
- ADRIAN HADEANChef & Blogger, adrianhadean.ro
- FLORIN DUMITRESCUChef
- LIVIU LAMBRINOChef
- CONSTANTIN TURCULETChef
- VALENTIN HRISTUOwner, Pop-Up Dinner
- CEZAR MUNTEANU – CHEF
- ADRIAN HADEAN – CHEF & BLOGGER, ADRIANHADEAN.RO
- FLORIN ITUFondator, Meat Buster
- OANA CIOBOTEACo-Fondator, Hot Gipsy
- ALIN MATACHEOwner, Ground Zero
- ADRIANA GHITACo-Founder, Noorish
- MARIUS TUDOSIEIOwner, Bacania Veche
- NICOLAI TAND – CHEF, LA CANTINE DE NICOLAI
Dacă nu ajungi la eveniment, poți urmări sesiunile live:
<iframe src=’//www.privesc.eu/widget/live/71559′ frameborder=’0′ width=’640′ height=’360′ scrolling=’no’></iframe>
One reply on “Ne vedem marți la Food Bloggers?”
O sa fie o experienta delicioasa, te invidiez