Categories
Eveniment

Andrea Bocelli revine în Romania pe 22 iunie 2017

Andrea Bocelli, cel mai iubit tenor din lume, revine în România anul viitor, pentru a-şi reîntâlni fanii şi pentru a-i încânta cu un concert special, în care va prezenta atât repertoriul său de operă, cât şi interpretări unice a celor mai îndrăgite hituri ale sale.  Cele două concerte vor avea loc în Piaţa Constituţiei, la Bucureşti, pe data de 22 iunie 2017 şi pe stadionul Cluj Arena din Cluj-Napoca, în data de 25 iunie 2017.

Pentru cei care nu știau, Andrea Bocelli a fost desemnat de revista People în 1998 ca fiind unul dintre cei mai frumoşi 50 oameni din lume.  Talentul său i-a adus peste 80 milioane albume vândute (13 albume de studio, 2 compilaţii şi 8 albume de operă) și o stea primită pe Aleea Celebrităţilor de la Hollywood. A lansat de-a lungul carierei multe single-uri de succes şi duet-uri cu voci celebre precum: Celine Dion, Giorgia, Marta Sánchez, Sarah Brightman, Judy Weiss, Helene Segara, Helena Hellwig, Christina Aguilera, Marco Borsato, Mary J. Blige, Gianna Nannini, Laura Pausini.

Tenorul vne va aduce în iunie cântece noi de pe ultimele albume ale sale:  „Cinema” şi „Romanza – A 20-a Ediţie Aniversară”. „CINEMA” elogiază câteva dintre cele mai bune colecţii de cântece de film gravate în cultura şi inimile câtorva generaţii, inclusiv cântece cu temă epică din filme consacrate (“Doctor Zhivago”, “Love Story”, “The Godfather”, “Life is Beautiful”, “Gladiator”, “The Postman”, “Breakfast at Tiffany’s”), precum și cântece renumite din muzicaluri (“West Side Story” şi “Evita”).

Invitatia mea, cadoul meu este ca aceste “clasice” nemuritoare sa fuzioneze cu experienta, cu cele mai pretioase amintiri, cu emotiile fiecarui ascultator, pentru a deveni coloana sonora inimitabila în viata lor.” –  Andrea Bocelli
Biletele se pot achiziționa exclusiv prin rețeaua Eventim (magazinele Orange, Germanos, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas, librăriile Cărturești, hipermarketurile Carrefour și benzinăriile OMV) sau online pe www.eventim.ro si sunt disponibile la urmatoarele categorii de pret:

Exclusive VIP 950
VIP 750
Magenta  1 550
Magenta 2 450
Magenta 3 350
Magenta  4 250

Leave a Reply

Your email address will not be published.