Categories
Teatru și Filme

Boss Baby – Născut șef

 Am avut plăcerea să merg, în urmă cu o săptămână și ceva, la premiera Boss Baby. Văzusem trailerul, mi se păruse foarte drăguț, așa că abia așteptam. Și nu mi-a părut rău că am mers. Este un film foarte haios, numai bun să îți duci micuțul, mai ales dacă urmează să aibă un frățior sau o surioară.

Povestea

Tim (Tobey Maguire), un puști de 7 ani, cu o imaginație foarte bogată, are o viață perfectă alături de părinții săi. Asta până când apare Boss Baby(Alec Baldwin), frățiorul său mai mic, un om de afaceri în miniatură, trimis de Managerii Bebeluși printre oameni, cu o misiune foarte importantă. Degeaba încearcă băiatul să spună părinților că cel mic pune la cale o adevărată conspirație și ține ședințe cu ceilalți bebeluși din cartier. Totul este pus pe seama imaginației sale foarte bogate. Așa că nu-i rămâne decât să-și ia soarta în propriile mâini și să scape de intrus. Bineînțeles, nimic nu merge așa cum plănuia, așa că este nevoit în scurt timp să se alieze cu dușmanul, pentru binele amândurora. Urmează o întreagă aventură, în care cei doi fac tot posibilul să dea la iveală planurile maleficului Francis E. Francis.

Părerea mea

Deși previzibilă pe alocuri, comedia este perfectă pentru copiii care urmează să aibă un frățior sau o surioară, ori pentru familii cu doi sau mai mulți copii. Mi-am regăsit copilăriăria alături de fratele meu în film. Și cred că mulți dintre voi se vor regăsi în conflictele dintre cei doi băieței, de altfel foarte simpatici.

Un singur mare minus la film: am căutat în cinematografe varianta dublată și nu am găsit-o. Alex Baldwin drept Boss Baby, Steve Buscemi în spatele lui Francis E. Francis, Jimmy Kimmel şi Lisa Kudrow pentru vocile părinţilor nebănuitori ai lui Tim şi al bebeluşului Boss Baby, Miles Balkshi în rolul lui Tim şi Tobey Maguire în rolul naratorului. Și nu am găsit o cale să mă bucur de treaba asta.

Filmul este distribuit la noi de OdeonFilm și este deja în cinematografe.

 

4 replies on “Boss Baby – Născut șef”

L-am vazuuuut! Mi s-a parut genial! Asteptam cu nerabdare sa apara. M-am cam intristat putin la final, dupa ce Seful Bebe s-a despartit de frate-su, dar treaba a avut o intorsatura destul de simpatica. Oare mai scot si baby sefa?

L-am vazuuuut! Mi s-a parut genial! Asteptam cu nerabdare sa apara. M-am cam intristat putin la final, dupa ce Seful Bebe s-a despartit de frate-su, dar treaba a avut o intorsatura destul de simpatica. Oare mai scot si baby sefa?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *