Categories
Eveniment

Merg la Food Bloggers 2017

Miercuri, 7 iunie 2017, are loc ediția de vară Food Bloggers 2017. Iar dacă va fi la fel de interesantă și distractivă ca anul trecut, voi avea parte de o zi genială. Evenimentul este interesant pentru că îmbină două pasiuni ale oameniloc care îl frecventează: blogging și gătit.

În caz că vreți să veniți și voi, mai sunt locuri. Vă puteți înscrie aici. Bloggerii au acces gratuit în limita locurilor disponibile. Așa că poate ne vedem pe acolo.

Evenimentul este, din punctul meu de vedere, unul dintre cele mai interesante din blogosferă. Mi se pare că bloggerii din nișa asta au puterea de a influența stilul de viață al oamenilor, acolo unde alții din online nu ajung: la oamenii simpli, care caută câte o rețetă pe net, de dragul de a face o ciulama sau prima lor pâine. Iar asta este o putere extraordinară, pentru că în felul ăsta ei își educă publicul mai mult ca oricine. Am observat la ultimele evenimente că tot mai mulți dintre ei promovează gătitul sănătos, fără prafuri minune sau condimente cu ingrediente dubioase. Și duc ideea asta mai departe, către cei care le urmează sfaturile.

Cred că v-ați prins deja că mă duc la Food Bloggers 2017 tocmai pentru că sunt fascinată de felul în care nișa asta a blogosferei poate schimba felul în care oamenii gătesc. Mi-ar face mare plăcere, desigur, să asist și la ceva conferințe despre nutriție sau cultură culinară. Sper să se dezbată și asta la un moment dat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.