Categories
Am testat. Recomand?

Prima mea cutie Pick N Dazzle

Mă gândesc să încerc cutiile Pick N Dazzle de mult timp. Mai bine de un an. Luna trecută mi-am făcut curaj şi am achiziționat una. Pentru cele care nu ştiu, cutia asta este un abonament la produse de frumusețe şi îngrijire, disponibil în 3 variante: Premium, Dazzling si Sleek. Poți lua o singură cutie sau te poți înscrie pentru 3 luni sau 6 luni. Dacă faci înscrierea, prețul scade.

Primești 4 sau 5 produse în varianta normală şi mostre. Sunt alese de către cei de la Pick N Dazzle, în funcție de un profil de frumusețe pe care îl completezi cu preferințe şi caracteristici ale pielii şi părului tău.

Eu am ales varianta cea mai ieftină,  Sleek, pentru 3 luni. Am făcut-o de dragul experimentului. Aşa că prețul final a fost 89 RON + încă vreo 10 reprezentând TVA parcă. A venit foarte repede. Am pus comanda într-o zi mai la amiază iar a doua zi pe la 14 deja mă suna curierul.

Cutia este cea roşie. Vine învelită în cartonul alb pe care îl vedeți în spatele ei. Iar pe ea sunt produsele primite, despre care am să vă povestesc în cele ce urmează.

Am să le iau în ordinea din poză şi nu am să menționez mostrele, pe care nu le-am încercat încă.

So…Kiss Me Deo Spray nu  m-a impresionat în mod deosebit. Miroase drăguț,  floral dulce aş spune. Nu sunt foarte pricepută la parfumuri. Dar îmi amintește cumva de brandurile alea pe care le găseam la magazinele cu orice produs la 3.9 RON, în liceu.

Oja roşie de la Head over Heels este preferata mea din cutie. Deşi este destul de opacă, sunt necesare două straturi totuși să nu arate a lac mai colorat. Rezistă genial! Asta mi-a plăcut. A rămas pe unghii vrei 7 zile, puțin sărită după ce am fost la piscină. Este singurul produs din cutie pe care l-aş cumpăra din nou fără să clipesc.

Crema Kueshi pentru ten sensibil şi uscat mi-a plăcut şi îmi place, însă nu am observat încă vreun efect notabil asupra tenului meu. O folosesc seara, pentru că pe timpul zilei prefer ceva cu spf. Este cam grasă pentru tenul meu mixt, aşa  că trebuie să folosesc foarte puțină, altfel simt că pielea nu poate să respire.

Șamponul reparator antimătreață de la MDS se află și el printre produsele preferate din cutie. Eu am scalp și ten sensibil, așa că mă apucă mâncarimea cam de la orice. Nu a fost cazul de data asta. Miroase demențial și chiar îndepărtează mătreața.

Ce îmi place

Per total, am fost mulțumită de cutie. Îmi place conceptul și mă simt așa… de parcă mi-aș face lunar un cadou, pe care știu că-l primesc și abia aștept să văd ce este.

Îmi mai place și că se poate personaliza cutia asta. Dacă ai primit ceva ce nu-ți place, poți să ajustezi profiul de frumusețe și da note produselor primite. Iar de notele alea și de ajustări, cutiile următoare sunt adaptate.

Majoritatea brandurilor sunt noi pentru mine. Nu am mai auzit niciodată de produsele menționate mai sus, de exemplu.

Produsele pot fi cumpărate separat la ei pe site. Poți alege ceva care să fie neapărat în cutia următoare, comanda urmând să fie completată de ei. Eu, de exemplu, am pus o cremă de ochi, urmând să fie completată cu produse la întâmplare.

Ce îmi place mai puțin

Este OK că brandurile sunt noi pentru mine, dar nu-mi prea place faptul că nu am reușit să găsesc produsele alea și în altă parte, să fac o comparație de prețuri. Am dat de crema de față la un moment dat, pe nu mai țin minte unde. Era 60 și ceva de lei. Iar parfumul era câteva lire pe ceva site englez. Despre celelalte am găsit informații, dar nu cifre, să zic așa.

Nu este un abonament pe care să-l faci pe mai mult de 3 luni, dacă nu ești dependentă de cosmetice. Nu știu când m-aș da cu atâtea alifii, sincer vă spun. Rar folosesc mai mult de o cremă. Vara ce mai iau ceva cu SPF mai mare. In rest, produse care sunt pentru îngrijire și au întâmplător un factor de protecție. Am păr scurt așa că o să folosesc șamponul ăla cam încă două luni, mai ales că alternez cu un dermatocosmetic. Nu-mi pasă cât de antimătreață zice eticheta că este, poate să aibă lacrimi de pui de crocobaur proaspăt ieșit din găoace, care vindecă inclusiv cancerul, eu de șamponul meu Mediket nu mă despart.

Sunt curioasă ce am să primesc tura viitoare. Dar prindeți ideea: dacă nu sunteți genul care se dă cu 3 straturi de cosmeticale și există deja produse de care nu o să vă despărțiți curând, poate este mai bine să faceți un abonament de 3 luni, o dată sau de două ori pe an.

Experiența în sine a fost interesantă, abia aștept și celelalte două cutii. Cu siguranță o să o repet pe viitor. Poate cu un abonament mai scumpuț. Rămâne de văzut. Am scris aici despre ea pentru că am văzut că păreți interesate de articolele despre produsele și trucurile de îngrijire.

Țin să menționez, în cazul în care nu se subînțelege, că nu sunt sponsorizată în vreun fel, articolul nu este scris pentru vreo colaborare. Mi-am plătit singură cutiuța. Dacă ați încercat-o sau știți produse asemănătoare, eu aștept sugestii și păreri. Aș încerca oricând ceva nou.

Leave a Reply

Your email address will not be published.