Categories
Corlicisime

Prințesa, rochia distrusă și salvatorul Arctic

Povestioara asta se vrea a fi moralizatoare, ca o fabulă. Și ce e drept, cam asta e și ideea. O să povestesc ceea ce am trăit acum câteva luni, în timpul verii. Trebuia să mă duc la un eveniment special, la care participau cei mai buni prieteni ai mei. 

Am decis să port cea mai frumoasă rochie pe care o aveam în acel moment. Era neagră, puțin lungă, cu un design simplist. Puțin fard mov și gata, ținuta mea cea mai bună era pregătită. Am căutat ceva timp până să o găsesc, pentru că sunt o dezordonată. Era ascunsă pe undeva prin colțul cel mai întunecat al șifonierului. Se prezenta la fel de bine ca în urmă cu un an. Se vedea clar că materialul este de o calitate superioară, fără îndoială. Chiar era mândria mea.

Singura problemă cu ea era că a prins un miros foarte ciudat la cum a stat în dulap. Mirosul era o combinație ciudată de naftalină (eu nu folosesc naftalină?!) și vin (aproape că uitasem că vărsasem puțină băutură pe ea, ultima dată când am purtat-o). Oricum, trebuia de urgență spălată. Așa că am pornit mașina de spălat și am setat-o la programul acela de spălare rapidă. Nu era murdară, așa că nu avea nevoie de un program prea sofisticat.

Zis și făcut! Numai că după spălare am avut parte de surpriza vieții mele. Rochia întreagă era distrusă! Nu stau să intru în detalii cât de afectată era, că mi s-ar frânge din nou inima. Am fost nevoită să port altă rochie. Nu era deloc pe gustul meu și nici nu puteam să îmi cumpăr alta nouă!

Așa că fix a doua zi am intrat pe site-ul celor de la Demax și am dat comandă de o masina de spalat Arctic. Pot să zic cu mână pe inimă că a fost una dintre cele mai înțelepte decizii pe care le-am luat vreodată în viața mea.

Nu am dat o căruță de bani pe masina de spalat Arctic, dar rezultatele au fost de milioane. Nu mă mai tem că ar exista posibilitatea ca hainele mele să fie distruse. De câteva luni plătesc mai puțin la curent și nu mai sunt nevoită să investesc atât de mult în detergentul de spălat haine. Plus că am garanție de 5 ani la acest produs! Dacă nu mă crezi, te poți convinge accesând pagina distribuitorului Demax.

Vei vedea câte avantaje asigură achiziționarea unei masina de spalat Artic! Și nu uita, este vital să îți cumperi numai ce e mai bun pe piață!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *