Categories
Corlicisime

Am fost la o seară de Board Games cu Hai să Socializăm

Board Games

Am reușit ieri, după multe încercări, să ajung la o seară de board games cu Hai să socializăm. Tot trebuia să mă văd cu o prietenă și tot amânam. Am văzut evenimentul pe Facebook și cum eram amândouă interesate am decis să mergem împreună. Am plecat la Snakes and Wizzards direct de la muncă și m-am văzut cu Denisa mea acolo. Locul este destul de greu de nimerit din stradă, sinceră să fiu, având în vedere că nu scrie nimic pe poartă, dar important este că am ajuns.

 

Accesul la jocuri costă 10 lei, iar băuturile se achită separat. Prețurile sunt medii, aș zice eu. Am băut Irish Coffee (16 RON parcă) și Strongbow (9 RON dacă nu mă înșel) și am luat o porțe de arahide la 6 RON, care era cam cât o pungă medie, că am uitat gramajul.

Acum să aveți detaliile „tehnice”, țin să vă spun că a fost foarte mișteaux seara. Am ajuns acolo la 6 jumate și am plecat la 12. Și am mai fi stat, dacă nu trebuia să ajungem și pe la birou a doua zi dimineața.

Am intrat acolo plantă la jocuri. Știam doar Remi, ceva Monopoly și Nu te supăra frate, de prin studenția mea apusă de ceva timp. Am învățat Activity, Dixit și ceva Catan. Am jucat chiar și Fussball și a fost acolo un băiat care ne-a învățat câteva șmecherii. Toate astea alături de oameni foarte faini, pe care nu vă pot spune cât mă bucur că i-am cunoscut. Sper din toată inima să-i văd și prin drumeții, că ar fi păcat să nu revezi așa suflete prietenoase și cu simțul umorului.

Gazda noastă din partea Hai să socializăm a fost Tudor, un simpatic la rândul lui, care s-a tot plimbat pe la toată lumea, a vorbit cu noi despre tot felul de chestii fără să fie băgăcios și chiar a jucat Activity cu grupul nostru la un moment dat.

M-am bucurat să o revăd tot din echipa lor și pe Corina, pe care am cunoscut-o în prima mea drumeție cu ei, la Templul Ursitelor. Cei care au mers în excursii cu ea îmi vor înțelege entuziasmul.

Povestea mea cu Hai să socializăm

Am început să merg în excursii cu cei de la Hai să Socializăm în urmă cu mai bine de un an. Am fost invitată ca blogger în două excursii și m-am îndrăgostit de România văzută prin ochii lor. Așa că am început să-mi rezerv drumețiile, să pot merge cu colegi și prieteni. Îmi este la îndemână să merg cu ei, pentru că nu am mașină sau carnet și este mai comod decât să mă duc eu, de nebună, cu autobuzul sau trenul. Plus că întâlnesc oameni faini. Am 6 escapade „în palmares” și plănuiesc să merg cam la tot ce organizează de o zi. În cele de 2 sau 3 zile nu știu sigur că ajung, dar vă pot garanta că încerc.

În caz că vă bate gândul să mergeți prin excursiile lor, eu vă spun sigur că ne vedem sâmbăta viitoare în Țara Luanei și pe 1 aprilie pe Valea lui Stan. Mai am în plan Canionul 7 Scări, Balcik, Parcul Buila Vânturarița și Poiana Narciselor. Poate Delta. Dar astea din urmă nu-s bătute în cuie.

Concluzia? O să aibă nevoie de excursii noi și mai multe seri de Board Games. Cât de curând. Că nu o sa mai am unde merge! M-au îndrăgostit de România iar acum sunt datori să-mi alimenteze dependența!

2 replies on “Am fost la o seară de Board Games cu Hai să Socializăm”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *