Categories
Am testat. Recomand?

Am testat Schauma Nature Moments – Indonesian Coconut Water and Lotus Flower

Am primit produsele Schauma Nature Moments – Indonesian Coconut Water and Lotus Flower, șamponul și balsamul, undeva pe 18 mai. Mă înscrisesem undeva pe la începutul lunii în campanie. Vă puteți înscrie și voi pentru a testa produse aici.

După aproape 3 săptămâni mi-am făcut o părere, așa că iată-mă! Am venit cu o recenzie! Dacă ați văzut clipul de unboxing ați remarcat probabil că am fost un pic dezamăgită de ingrediente. În momentul în care am aplicat nu se vedea nici măcar brandul de la campanie, scria doar ceva de un șampon. Mă așteptam să fie ceva fără sulfați, adică „clăbuciless”, cum este cel nou pe la Elseve. Am trimis detaliile produselor primite la testare in formularul de pe alegesanatos.ro să văd ce și cum. Aici găsiți șamponul iar aici balsamul.  Să știți că produsele sunt mult mai OK decât mi-am imaginat eu inițial.

Am primit odată cu produsele 5 săpunele care miroseau a cocos, pentru a le dărui. Au ajuns la prietene și colege, care au fost super încântate de ele. Însă mie mi-ar fi plăcut să pot oferi mostre de șampon, să pot face schimb de impresii cu cineva apropiat.

Iată mai jos, pe scurt, impresiile mele.

Șamponul

Conform alegesanatos.ro, are 19 ingrediente dintre care 12 sunt considerate sigure, 6 ingrediente prezinta risc mediu de dauna, iar 1 ingredient prezinta risc mediu de daună. Destul de bine, zic eu. Faza este că pentru un șampon care ar trebui să fie hidratant, mi-a uscat părul destul de tare. Eu mi-am decolorat părul prin ianuarie, pentru a-l blonzi, apoi m-am răzgândit, m-am roșcățit și mi-am tras breton mov. Chestie care mi-a cam păioșit pleata, de altfel moale și mătăsoasă. Sunt obișnuită să am părul așa moale și fin încât să se simtă aproape umed la atingere. Șamponul lasă o senzație de uscat și casant. Și este primul produs de la care văd asemenea rezultat.

Balsamul

Conform alegesanatos.ro, contine 21 ingrediente dintre care 15 sunt considerate sigure, 5 ingrediente prezinta risc mediu de dauna, iar 1 ingredient prezinta risc mediu de dauna. Iarăși, foarte OK. Numai că pentru mine nu a făcut absolut nimic. Hidratează părul un pic ce-i drept, dar îl și incarcă într-un fel. Poate și din cauza părului meu foarte fin, asta recunosc.

Așadar, din păcate eu nu prea m-am înțeles cu aceste produse. Și vă jur că am vrut să mă înțeleg! Costă doar vreo 9 RON fiecare în Mega de exemplu, varianta de 200. Ceea ce e super puțin pentru un șampon. La campania asta de testare au participat sute de fete și am văzut numai reacții pozitive până acum, ceea ce mă face să cred că e ceva și cu tipul meu de păr. Așa că momentan mă voi întoarce la Diplona mea de toate zilele, șamponul ăla din Bebe Tei la 13 RON jumate de litru.

Voi le-ați testat? V-au plăcut sau ați pățit ca mine? Spuneți-mi în comentarii, că sunt sincer curioasă dacă sunt singura care a pățit așa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.